B-E-ST Totaaltherapie

Wat is B-E-St?

Bio – Energy – Stimulation

Het B-E-St toestel is een technologisch hoogstandje waarbij microcurrent of bio-stimulatie stroom gebruikt wordt. Door het uitsturen van deze zeer lage stroomsterkte slaagt B-E-St erin om ATP (adenosinetrifosfaat) – de omgezette energie uit voedsel in ons lichaam te verhogen met maar liefst 500 à 800%.

De energiedrager ATP is de chemische basis van alle levende cellen. Deze stof is onmisbaar in alle fysiologische processen die energie verbruiken zoals beweging, bloedcirculatie, temperatuurregeling, bloedzuivering, ademhaling, mentale inspanningen, groei, celvernieuwing, genezingsproces van ziektes en kwetsuren, etc. De verhoging van ATP resulteert in een vlugge pijnvermindering en snel letselherstel. Deze stroomvorm maakt het mogelijk verstoorde cellen terug te activeren door de orgaaneigen frequentie als een herinnering naar die specifieke cellen te sturen waardoor het orgaan beter gaat functioneren.

Voor onze praktijk, waar we veel sportletsels en orthopedische aandoeningen behandelen, betekent B-E-St by JeeCee echt een meerwaarde!

Dit betekent dat we vlugger kunnen starten met het belastbaar maken van het weefsel. Het genezingsproces is aldus sneller en beter. Bij bijna alle acute aandoeningen van het bewegingsapparaat gebruiken wij het B-E-St concept.

Zeker ook bij chronische aandoeningen waarbij het regeneratievermogen van het lichaam een zetje nodig heeft, heeft de B-E-St behandeling een duidelijk effect.

Er zijn legio voorbeelden van sporters en andere patiënten die reeds langer problemen hadden en nu veel sneller hun klachten achter zich laten.